Sündenfrei - agenturet for tidsrejser

Sündenfrei® blev i 1995 grundlagt som eventagentur og har siden da været den del af BC GmbH Torgau, som udelukkende helliger sig emnet tidsrejser. Sündenfrei® arrangerer hvert år ca. 50 by- og slotsfester, flere julemarkeder og omtrent 100 firmafester, bryllupper, fødselsdage osv.

Sündenfrei® formidler kunstnere og håndværkere, udvikler programmer og shows, rådgiver ved forberedelsen af historiske fester, organiserer by- og slotsfester, specialudstillinger, gala aftener og meget mere. Derved råder vi over en egen fond af kulisser, hytter, scener, dekorationer som prærievogn, galge, gabestok, fade, kister, kærrer, telte, hundreder af faner og meget mere.


Flere egne produktioner afrunder profilen af Sündenfrei®:

Historisk modeshow - en rejse gennem 900 års kultur- og modehistorie, præsenteret, om ønsket med tidstypiske kamp- og fægtescener. Middelalder, barok, rokoko - kostumerne og modellerne er flotte. Fægtescenerne pakkes ind i de forskellige epoker, underlagt med afgiftsfri, fængende musik og med underholdende præstentation.

Tidens hjul et ildshow til natten - et næsten fire meter højt hjul af træ, efter ide af Leonardo da Vinci, bevæger sig over en pyroteknisk strækning og »ruller« nærmest hen over ildkunstnerne, der stiller sig i vejen som riddere, hekse og andre gestalter. Et fantastisk show med enestående lydspor og begejstrende pyroteknik. Højdepunktet: i slutningen af spillet falder hjulet i brøkdele af et sekund fra hinanden i sine enkelte dele.

Ildslugerkonkurrence® - spektakulær konkurrence blandt ildslugerne,
hvor de medvirkende ikke må trække vejret dybt. Konkurrencen er hård. Der er tre discipliner, som ildslugerne skal klare. Til sidst er der kun en vinder, som går af med titlen. Showet er blandt andet kendt fra åbnings-programmet til »Stjernernes festival" og "PyroNights".
 
"Henrettelsen af morderen Hans på galgen og andre uhyggelige historier"
Stykket blev første gang opført 1996 og har forandret sig stærkt i løbet af de efterhånden over 500 opførelser. Det er blevet kult og har forvandlet sig fra et teaterstykke til et »markedsteater i folket".
Du oplever 30 - 40 morsomme komedie minutter under galgen med masser af galgenhumor og kun to medvirkende. Hans bliver hængt til sidst, men er også den, der ler sidst.


Düsseldorf 2008

 

Vores service:

Formidling af kunstnere,

håndværkere,

handlende og gastronomer

og udlejning af dekorationer:

For eksempel: Riddere,

ildslugere, tryllekunstnere,

spillemænd, bødler,

banditter, skuespillere,

håndværkere som smede

eller stenhuggere,

ryttere, falkonerer, dyr,

hekse, middelalderlige shows,

bagere, taverner,

steder til stegning af mad,

dagligvarehandel, gøglere,

narrer, vagabonder,

klovne, forlystelser,

bueskytter, telte,

kulisser, møbler,

scener, lys og lyd,

flag, gabestok, fakler,

badehuse og bademestre,

medikus, plakatopsætning,

kostumer, by vogtere,

kapeller og meget mere!