Sündenfrei -Velkommen i middelalderen

Sündenfrei® organiserer historiske fester, middelalderlige skuespil, middelalderlige markeder, ridderturneringer, slotsfester, julemarkeder og sådanne virksomhedsarrangementer i hele Centraleuropa. Tidsrejser er vores specialitet.
Adskillige historiske epoker er mulige i præsentationen: Rom, tidligt middelalder, vikingere, middelalder, renæssance, barok og Christian VIII stil. På grund af den store popularitet i Tyskland ligger fokus dog på emnet middelalder, ca. fra år 1000 til 1500 e.Kr. og på barokens tid frem til Napoleonskrigene.  

Du er rigtig på disse web-sider, hvis du ønsker at vide, hvornår og hvor vores næste fest finder sted. Her kan du på forhånd finde informationer om programmet, åbningstiderne, tilrejse og forsalg af billetter.

Hvis du leder efter en partner til et historisk arrangement, et middelalderligt julemarked eller en byfest, eller hvis du har brug for kunstnere, så er du ligeledes kommet til det rette sted. Det gælder også, hvis du ejer eller administrerer et mødested og er på udkig efter en professionel arrangør.

Hvis du er rejsende håndværker, handlende, kunstner eller gastronom indenfor genrerne middelalder eller barok, finder du på disse sider ligeledes den rette person til at komme i kontakt med os.